úterý 7. května 2013

Recenze: Timotei organic kondicionér

Jelikož v poslední době vidím reklamy na značku Timotei skoro úplně všude (od televize, přes superhry.cz :D), rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Minule jsem měla kůru pro poškozené a suché vlasy od Alterry, ale nebylo to úplně to pravé, tak mě zaujal tento kondicionér.
Sehnala jsem ho tuším v DMku za necelých 150Kč. Je to trochu víc, než jsem čekala ale zase, za kvalitu se platí.

Co mě zaujalo už při prvním vyzkoušení je krásná vůně. Sice hodně rychle vyprchá, ale nanášet kondicionér na vlasy je jedna radost :D Mám chuť ho vypít.
Přesně jak uvádí výrobce vzadu, vlasy se zdají hrubé a zacuchané. Ale na to jsem byla zvyklá i od Alterry, takže mi to jako problém vůbec nepřipadá. Mokré vlasy se dají v pohodě rozčesat a musím říct, že jim píše od Timotei opravdu prospívá.

Dnes, tzn. po třech týdnech používání už mám téměř balení vypotřebované. Ale můžu říct, že si rozhodně zajdu pro další, protože něco takového mé vlasy potřebovaly!

Pokud si denně želíte nebo jinak upravujete vlasy a máte je poškozené, suché, zplihlé nebo roztřepené, rozhodně sáhněte po kondicionéru Timotei. Výsledky uvidíte tak po třech použitích. Tím samozřejmě nechci ostatní nějak odrazovat, jsem si jistá, že dodá lesk a sílů jakýkoli vlasům, ale to se můžete podívat na specializované přípravky od Timotei pro váš specifický druh vlasů :)

Za poměrně dlouhou dobu je tohle produkt, který mě opravdu vyloženě potěšil a investovat stopade každý měsíc mi jako problém nepříjde :)

4 komentáře:

  1. celá značka timotei mi příjde předražená i když v akci maji třeba ty šampony za čtyřicet korun.. to už se dá.. ale radši si koupim třeba baleu nebo tak když jdu do dmka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ale za přírodní produkty si vždycky připlatíš nějakou tu korunu.. s Baleou bych to opravdu nesrovnávala.

      Vymazat
  2. Vypadá to dobře, sice s vlasy problém nemám, ale Timotei mi byl vždycky sympatický :-)

    OdpovědětVymazat