čtvrtek 9. května 2013

Recenze: aktivátor růstu vlasů TianDe Bio

Tiande kosmetická řada Bio Rehab - šampón-aktivátor s unikátní tibetskou formulí jemně myje a vyživuje vlasy a pokožku hlavy. Komplex biologicky aktivních látek obsahující fytoestrogeny obnovuje zeslabené nebo poškozené vlasové folikuly, stimuluje růst nových vlasů a zabraňuje jejich dalšímu padání.Výtažek ze siamského zázvoru, komplex tibetských bylin a inovační složky obsažené v šamponu zlepšují prokrvení vlasových cibulek a odstraňují lupy. Šampon je výtečným prostředkem pro podporu a obnovu růstu zdravých vlasů.

Já sama jsem si šampón dovezla z návštěvy Běloruska, kde mě těch 250g vyšlo v přepočtu na 150Kč. Našla jsem ho i na českých stránkách, ale dáte za něj dvakrát tolik (např. zde).

Balení je praktické, pumpička je pro mě rozhodně příjemnější alternativou než mačkat něco z tuby. Ale zase docela zasychá a pak těžko protéká, takžepo použití z pumpičky odstraňte zbytečky šampónu.

Holky pokud utrácíte spoustu peněz za pochybné "urychlovače růstu vlasů" nebo různé vitamíny a doplňky stravy (jo, biosil mi nikdy nepomohl), všechny vyhoďte a kupte si toto!

Víte, že vždycky píšu recenzi naprosto podle pravdy, takže mi můžete věřit. Šampón používám skoro měsíc a to samé i má mamka. Je to neuvěřitelné, ale opravdu rozdíl jde vidět. Jelikož vlasy skoro každý den žehlím, tak jim dávám slušný nápor a měly problém za rok vyrůst třeba jen o pět cm. Za ten měsíc, už je mám přibližně o cenťák delší a to ani nemluvím o tom, že se mi vážně zpevnily.
Stejné výsledky hlásí i moje mamka, která má zase vlasy od přírody kudrnaté, barvené každý měsíc a ještě k tomu rychle se mastící.

A teď poslední pecka. Balení 250g máme asi v polovině a to ho používáme cca co dva dny a jsme na něj dvě. Takže nějaké tři stovky rozhodně ivestuju znovu.
V doporučení píší, že je vhodné to zkombinovat s maskou od stejné značky, ale používáme jen šampón a úplně to stačí.

12 komentářů:

  1. S tímto šamponem mám stejné zkušenosti,je opravdu účinný.Vůbec výrobky od značky tianDe jsou kvalitní,užívám více věcí a můžu jen doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  2. zaujímavé, určite vyskúšam.... ja momentálne, kedže mám teraz kratšie vlasy tak musím používať klipy na vlasy

    OdpovědětVymazat
  3. Kde koupim Bio Rehab.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TU :

      https://www.facebook.com/pages/Pr%C3%ADrodn%C3%A1-kozmetika-TianDe/913264042024373?ref=hl

      Vymazat
    2. Dobrý den,

      prosím Vás, kosmetika TianDe nemá s přírodou ale vůbec nic společného. Je to samá ropa. Podívejte se na složení např. pleťových krémů na některých e-shopech a zjistíte, že tam z přírody není naprosto nic. Samé alkoholy, parabeny, glyceríny, parafíny. Považuji to za drzost a obrovské klamání spotřebitele.
      Proč si myslíte, že je tak levná. Když vyčerpáte naftu ze svého vozu a přidáte k ní sádlo, tak máte krém TianDe.
      Možná krém je krém, šampon je šampon, ale Tibet rozhodně ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
      Na fóra distributorů se nedostanete, a jsou tam samá kladná hodnocení.
      Proč asi?
      Rozhodně nedoporučuji.
      Také se podívejte na představenstvo společnosti.


      Vymazat
  4. Chci se zeptat jestli je normální, když mi po aplikivaní masky hlava po tych 5 min. pálí a po oplachnutí ještě víc :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja by som chcela vedieť to isté, mám rovnaký problém, že má palila hlava pri pôsobení masky

      Vymazat
  5. Protože tam je DMDM Hydation, používá se jako konzervant, ovšem uvolňuje se z nej formaldehyd, ktery dráždí kůži. Prostě hnus. Tiande je fakt samá chemie

    OdpovědětVymazat
  6. já by jsem potřebovala na hustotu ne růst vlasu???? také působí na nový růst vlasu z cibulek ?????Máte zkušenost ?????

    OdpovědětVymazat